Branza framantata

de Zamfira in Aperitive / Garnituri, 18 Sep 2012 | 11044 vizualizari

COMENTARII (20)

Bya Ralu 1

18.09.2012, 14:26

Merisor 1

18.09.2012, 14:27

super!

Bucataras Medi 1

18.09.2012, 14:28

buna!

portiadelumina 1

18.09.2012, 14:29

Bun sfat. Luaţi seama bucătăraşi că nu se ştie când are să vă trebuiască ori când vin să întreb

Zambareata 1

18.09.2012, 14:31

am framantat de cateva ori branza dar dupa capul meu ca nu m-a invatat nimeni iar ultima oara cand am framantat-o ma durea sub unghii ,data viitoare ma iau dupa reteta ta

Zamfira 1

18.09.2012, 14:38

multumesc bucatarasi dragi!!!!! Gorgia_gio poti incerca, e cel simplu mod de a avea o branza sarata (de ex. pentru bulz)

angyb 1

18.09.2012, 14:51

ce buna

MotanLaOale 1

18.09.2012, 14:59

bun bun

Rocsi 1

18.09.2012, 15:20

Si noi mai punem la borcane, doar ca mama pune si o lingura de margarina deasupra si sterilizeaza apoi borcanele!

Zamfira 1

18.09.2012, 15:28

da, e foarte bine si asa. Eu, mai evit grasimea in plus. Branza are suficienta grasime.... dar daca e de pastrat pentru mai mult timp, mama ta are dreptate!

Rocsi 1

18.09.2012, 15:38

Pai am avut 2 ani si ceva din acele borcne.Nu tineau atata timp nesterilizate!

scortisoara 1

18.09.2012, 15:41

e buna de tot branza framantata!

Lau 1

18.09.2012, 15:48

gaby_gabytza 1

18.09.2012, 18:40

Bunica 1

18.09.2012, 19:59

eu am pastrat-o in congelator

Zamfira 1

19.09.2012, 08:24

e foarte bine, Bunica

Cris2711 1

19.09.2012, 12:25

harnicuta

Sim0na 1

19.09.2012, 13:11

bun tare! n-am facut niciodata.. in general il congelez

adry88 1

19.09.2012, 16:07

Laly 1

19.09.2012, 22:16

Interesanta reteta

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanasi cu dulceata, dulcele traditional romanesc

de laura_n 7

ieri la 17:28

Vinete umplute cu legume si cascaval reteta rapida si sanatoasa

pe 23.04 la 20:52

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

pe 23.04 la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

pe 23.04 la 10:49

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

pe 22.04 la 19:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Cartofi taranesti cu parmezan