Branza in trei culori

de Lily_Musat in Aperitive / Garnituri, 1 Iul 2009 | 38397 vizualizari

 

INVENTIE PROPRIE

 

INGREDIENTE

  • 500 g branza sarata de oaie
  • 1/2 pachet de unt
  • 1/2 legatura de marar
  • 1 rosie mare
  • 6 galbenusuri de oua fierte
Portii: 10
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Branza in trei culori:

Razuim branza si o amestecam cu untul topit la cuptorul cu microunde (20 sec/800W).

Obtinem o pasta de branza.Impartim pasta de branza in parti egale. In 3 castronele. Amestecam o parte cu mararul tocat, o parte cu rosia taiata marunt si o parte cu galbenusurile de ou.Intr-o forma (eu am pus intr-o casoreta de palstic) punem un strat de pasta cu marar, apoi cu rosii si la sfarsit cu ou.

Branza in 3 culori o bagam la frigider pentru appoximativ 2 ore

 

RETETA IN IMAGINI

Branza in trei culori-0
Branza in trei culori-1
Branza in trei culori-2
Branza in trei culori-3
Branza in trei culori-4

COMENTARII (7)

Ina 1

07.07.2010, 21:28

5 furci mari! arata excelent!

nadina73 1

19.09.2010, 01:39

deyutzky 1

21.12.2012, 21:29

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04