Branzoaica spirala

de diaconta in Dulciuri, 28 Sep 2010 | 6671 vizualizari

COMENTARII (21)

ionix 1

28.09.2010, 21:04

buuuuuuuuuuuun... si ai pus peltea deasupraaaaaaaaaa... vaaaaaaaaaaai... eu ma chinui rau pe site-ul asta

Bunica 1

28.09.2010, 21:08

foarte buna cu o cana de lapte alaturi

kamy 1

28.09.2010, 21:11

aoleu ce bine arata....nu le am deloc cu"dospitele"nu le stiu face
dar imi placccccc....si eu vreau

Bucataras Medi 1

28.09.2010, 21:12

portia de pe farfurie e a mea,da?....................

Ina 1

28.09.2010, 21:14

diaconta 1

28.09.2010, 21:18

Am vazut Ionixule cum te chinui tuBunica,si mie imi place cu iaurtKamy doar sa incerci,nici mie nu-mi ieseau pana m-am incapatanatDa Medi si iti mai dau daca-ti placeIna te inscrii?

ela 1

28.09.2010, 21:26

ooooo,cu branza dulce sigur vreau si eu

diaconta 1

28.09.2010, 21:31

Da Ina,buna rau

Rocsi 1

28.09.2010, 21:37

vreauuuuuu

diaconta 1

28.09.2010, 21:50

Hai Rocsi

La Ancuta 1

28.09.2010, 22:33

Vin si eu. Poate mai prind o portie

diaconta 1

28.09.2010, 22:38

@Postavaru mai prinzi,cum sa nu

Miha 1

28.09.2010, 22:46

Super!

adriana_bobu 1

28.09.2010, 23:14

e grozava!

Teo 1

28.09.2010, 23:25

nand vad colacelul asta ca un melc si bine crescut... imi vine sa ma apuc de framantat !

alinutza1983 1

28.09.2010, 23:25

yamiii...delicioasa! uf! tare ma mai chinui uitandu-ma pe site-ul asta! numai bunatati!

maria_claudia 1

28.09.2010, 23:38

ce minunatie!

nadina73 1

29.09.2010, 00:56

am ajuns si in curtea tapapa rapid las furcile si plec sant inc riza de timp

jolygina 1

29.09.2010, 01:51

ciudata neciudata dar imi e pofta vreau si eu ,e delicioasa

mena29 1

29.09.2010, 08:33

Dia,se poate portie dubla

diaconta 1

29.09.2010, 17:27

Haide Teo,lasa-te ispititaDa Mena,portie dubla pentru tineO portie de "ciudata" si pentru tine JolyginaNadina,nu mai manca in graba ca-i pacat

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Biscuiti spritati