Branzoaice

de gaby_gabytza in Dulciuri, 20 Iul 2012 | 5235 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg faina
  • 50 g drojdie
  • 3 linguri cu miere
  • 1 lingurita de sare
  • 50 g unt
  • 250 ml lapte
  • 250 g iaurt

umplutura

  • 500 g branza de vaci
  • 2 oua
  • 100 g gris
  • coaja rasa de la 1 lamaie
  • 200 g zahar
  • uns
  • 2 galbenusuri
  • 2 linguri cu lapte
  • 1 lingurita zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Branzoaice:

Se amesteca faina cu sarea,se face gaura in mijloc si se adauga drojdia,putin lapte,mierea si se amesteca.

Se adauga si restul de ingrediente si incepem sa framantam.

La final framantam cu putin ulei, acoperim si lasam sa creasca o ora.

Umplutura:

Branza de vaci de amesteca cu ouale batute,zaharul,lamaia si se da la frigider. Pe masa infainata se intinde o foaie si se taie dreptunghiuri. In mijlocul fiecarui dreptunghi adaugam cate o lingura de umplutura.

Se impaturesc ca un plic se aseaza in tava unsa cu unt si tapetata cu faina,cu distanta intre ele.

Se acopera si se mai lasa cca 10 min. Se ung cu galbenusul amestecat cu laptele si zaharul. Se da la cuptor pana se rumesc frumos deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Branzoaice" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Branzoaice