Branzoaice

de Alina26 in Prajituri, 4 Dec 2013 | 5704 vizualizari

 

INGREDIENTE

Aluat:

  • 750g faina
  • 2 oua
  • 25g drojdie
  • 250ml lapte dulce caldut
  • 10lg ulei caldut
  • coaja rasa de la o porocala si o lamaie
  • 1 pliculet zahar vanilat
  • 100g zahar
  • un varf de cutit de sare

Umplutura:

  • 350g branza de vaci
  • 2 oua
  • 75g zahar
  • 1 plic zahar vanilat

Pentru uns si ornat:

  • 1 galbenus
  • 1lg lapte
  • zahar pudra
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Branzoaice:

1.Intr-un bol am pus faina,in mijloc am pus sarea,zahar,coaja rasa de portocala si lamaie,drojdie,ouale,zahar vanilat si am mestecat cu o furculita.Apoi am pus incet-incet laptele caldut si am continuat sa framant cu mainile.Apoi am pus uleiul caldut incet-incet,continuand sa framant.Am pus la crescut acoperit cu un prosop curat.

2.Am mestecat branza cu zaharul,zaharul vanilat si ouale.

3.Dupa ce a crescut aluatul am luat bucati de aluat si le-am intins cu sucitorul.Trebuie intins bine.In mijloc am pus o lingura de branza si am inchis branzoaica,aducand aluatul de pe margine in centru.

4.Cand am terminat de facut branzoaicele le-am uns cu galbenus batut cu o lingura de lapte.

5.Am dat la cuptorul preincalzit la 180° timp de 40 de minute,pana s-au rumenit.

Am scos din cuptor,am lasat sa raceasca si le-am pudrat cu zahar pudra.

Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Branzoaice" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

Krystyan Trendy 1

04.12.2013, 20:51

delicioase

Alina26 1

04.12.2013, 21:29

Da rocsi..vino ca au mai ramas..!!!

Alina26 1

04.12.2013, 21:29

va multumesc pentru aprecieri!!!!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Chupe de camarones- supa peruana de creveti.Reteta nr.46  din  Best soups in the World

de Ksenya 5

ieri la 13:30

Prajitura de post cu foi si crema de budinca cu suc Fanta

de Caty 2

pe 26.03 la 19:44

Reteta de pui cu sos de parmezan si usturoi

pe 26.03 la 18:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

cristeena20

3400 puncte

Ksenya

2173 puncte

RODIMUR

2032 puncte

Catalina L

1627 puncte

oanapl

1573 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Branzoaice