Branzoaice

de Ina in Prajituri, 29 Apr 2010 | 12189 vizualizari

COMENTARII (11)

Bucataras 1

29.04.2010, 22:25

immm, imi aduc aminte de chioscul din curtea scolii unde fugeam in pauza mare sa ne luam brinzoaice sau pandispan

silvi0ara 1

29.04.2010, 23:20

Tare bune.

mihaelar63 1

29.04.2010, 23:52

parca le simt cum se ,, topesc '' in gura

nadina73 1

30.04.2010, 00:45

acuma e acuma ina sa te vedem cum facem,vi sau ma duc eu?

Ina 1

30.04.2010, 05:49

Fetele, branzoaice fac la orice ora, deci sunteti invitatele mele

Ina 1

30.04.2010, 05:56

Nadina, hai tu, ca tot ti-e dor, cred....

Ina 1

30.04.2010, 05:57

Offf, sefu, mie mi-e dor de corabioarele alea din copilarie.....si erau doar 2 lei vechi.... ( oricum mai mult de doi lei nu aveam in buzunare )

Rocsi 1

30.04.2010, 11:10

ce bunatate

Ina 1

30.04.2010, 12:56

rocsi

madi_marin 1

30.04.2010, 20:32

varianta asta ....nu o stiam. , stiam doar de cele care se pun la cuptor....care imi plac la nebunie, dar o sa incerc si asa, ca mi se pare interesant si dupa cum arata sunt super fragede....

Ina 1

30.04.2010, 20:41

Sunt foarte pufoase, madi. Si desi fac deobicei cu drojdie, acum am pus praf de copt, ca ramasesem fara drojdie. Dar au crescut foarte bine si-au iesit pufoase.

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Placinta cu mere