Brioșe albe cu afine

de elucubratiiculinare in Dulciuri, 23 Apr 2016 | 2703 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 albușuri - aprox. 200 g 1 linguriță sare 100 g tărâțe de ovăz 200 g făină tip 000 1 lingură praf de copt 1/2 linguriță scorțișoară 100 g zahăr brun 200 ml suc de mere sau lapte afine proaspete/congelate sau dulceață de afine
Portii: 24
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Brioșe albe cu afine:

Avem nevoie de 24 forme de brioșe, pe care le vom unge cu ulei. Amestecăm făina, tărâțele de ovăz, zahărul, praful de copt, scorțișoara și sucul de mere. Amestecăm până la omogenizare. Adăugăm și amestecăm ușor cu o paletă albușurile bătute spumă cu un praf de sare. Repartizăm compoziția în forme.
În fiecare formă punem câte 3-4 afine sau 2-3 lingurițe de dulceață. Se coc la 180 grade C pentru 15-20 minute sau până se rumenesc ușor deasupra.
Daca ti-a placut reteta noastra "Brioșe albe cu afine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

T I M E A 1

25.04.2016, 10:55

Geanina87 1

26.04.2016, 08:08

CameliaR 1

12.05.2016, 12:19

Delicioase briose!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Chupe de camarones- supa peruana de creveti.Reteta nr.46  din  Best soups in the World

de Ksenya 5

ieri la 13:30

Prajitura de post cu foi si crema de budinca cu suc Fanta

de Caty 2

pe 26.03 la 19:44

Reteta de pui cu sos de parmezan si usturoi

pe 26.03 la 18:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

cristeena20

3400 puncte

Ksenya

2173 puncte

RODIMUR

2032 puncte

Catalina L

1627 puncte

oanapl

1573 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Inghetata cu bombonele decorative