Briose aperitiv

de Julie in Aperitive / Garnituri, 28 Dec 2010 | 12127 vizualizari

 

Briose vesele, delicioase ,deloc complicat de preparat.
O gustare perfecta pentru orice moment al zilei.

 

INGREDIENTE

  • 2 oua,
  • 100 ml lapte,
  • 150 g sunca
  • 1 ardei gras rosu,
  • patrunjel verde,
  • 100 g masline,
  • 4 linguri ulei,
  • 1 praf de copt,
  • sare, piper,
  • 1 cana faina
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose aperitiv:

Ouale se mixeaza bine cu sare si piper, se adauga laptele, uleiul si faina amestecata cu praful de copt.  La sfarsit se pun:  sunca si ardeiul taiate cuburi mici, maslinele taiate feliute si patrunjelul tocat marunt.
Se umplu formele de briose cu compozitia obtinuta .Ingredientele sunt multe si grele asa ca briosele nu vor creste foarte mult. Se coc in cuptorul deja incins, timp de 20-25 minute la foc potrivit.
Sunt bune calde,sunt bune si reci   ;)

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose aperitiv" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Max + Espresso Machine

- 1500 lei
2999.99 lei
1499.99 lei

COMENTARII (21)

Mitinita 1

30.12.2010, 21:08

am facut o portie,dar aproape s-au terminat,asa ca dimineata mai fac. O sa incerc si cu alte ingrediente.Mi-a placut mult textura.

susu 1

01.01.2011, 11:27

Julie ce prezentare... ca intotdeauna

Bya Ralu 1

06.12.2012, 21:51

ce-mi plac cum arata!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Cascaval pane