Briose aperitiv

de cristeena20 in Aperitive / Garnituri, 20 Iun 2014 | 20603 vizualizari

 

Aceasta reteta am preluat-o de la Andreea Caroline si v-o recomand deoarece a iesit minunata!!!

 

INGREDIENTE

  • 200 gr faina
  • 2 oua
  • 1/2 lta praf de copt
  • 8 linguri ulei de masline
  • 8 linguri iaurt natur
  • sare, piper alb
  • 1 mana de mazare fiarta
  • 1/2 ardei gras rosu
  • 3 crenvusti sau sunca
  • 40 grame parmezan ras
  • cateva linguri de porumb din conserva
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose aperitiv:

 Incingem cuptorul la 180 grade.

 Batem ouale cu un tel si adaugam iaurtul, uleiul, sare, piper alb macinat, faina amestecata cu praful de copt si apoi parmezanul ras. 

Ardeiul si crenvustii  le taiem cubulete si le amestecam cu porumbul si mazarea (eu mazarea congelata am fiert-o 5 minute apoi am scurs-o si am lasat-o la racit). Amestecam cu restul compozitiei si punem in formele de muffins. Dam la cuptor pana se rumenesc usor deasupra. Lasam sa se raceasca si scoatem din forme. 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose aperitiv" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Briose aperitiv