Briose aperitiv

de mihasara in Aperitive / Garnituri, 26 Oct 2015 | 2061 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 100g faina
  • 1 pliculet praf de copt
  • 150g cascaval
  • 150g salam
  • 150g carnati afumati
  • 100g masline
  • 1 lingura de porumb dulce
  • 2 ardei grasi
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose aperitiv:

  1. Taiem cubulete mezelurile, cascavalul si maslinele.
  2. Adaugam ouale peste ele si amestecam bine.
  3. Praful de copt il amestecam cu faina, pe care o punem peste amestecul de mezeluri si oua.
  4. Adaugam porumbul si ardeiul taiat cubulete. Potrivim de sare si piper.
  5. Amestecam si rasturnam compozitia intr-o tava, tapetata cu hartie de copt.
  6. Dam la cuptor pentru aproximativ 25 de minute, la o temperatura de 180 grade.
  7. Le putem servi calde dar sunt excelente reci!
 

COMENTARII (8)

simona72

simona72 1

26.10.2015, 16:59

MOKUSKA

MOKUSKA 1

26.10.2015, 17:56

Rocsi

Rocsi 1

26.10.2015, 20:10

Faine!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paine cu masline si fulgi de ovaz

de Rocsi 9

Paine cu masline...

ieri la 21:23

Briose din cartofi si branza in crusta de cascaval

de Rux 9

Briose din...

ieri la 19:37

Negresa cu glazura de ciocolata

de Aletta 4

Negresa cu...

ieri la 16:55

Friptura de porc in sos dulce acrisor

de stefy_a 3

Friptura de porc...

ieri la 12:01