Briose aperitiv

de amalia01 in Aperitive / Garnituri, 9 Ian 2016 | 611 vizualizari

 

Imi plac briosele de orice fel, sarate sau dulci, cu aluat sau nu. La aceasta reteta secretul sta in...tarate- le ofera o senzatie gustativa aparte.

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 100 g crema de branza Natur Delaco
  • 200 g piept de pui afumat
  • 1 fir ceapa verde
  • 4 linguri tarate
  • 1 praf de copt
  • sare de mare
  • piper
  • 1 lingurita pasta ardei facuta in casa
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose aperitiv:

Pieptul de pui il tai marunt. Ceapa verde o tai rondele.   Freci galbenusurile cu sarea si crema de branza. Adaugi pieptul de pui, ceapa verde , taratele si pasta de ardei si amesteci pana la omogenizare. Bati albusurile spuma si le adaugi in compozitie, putin piper macinat,iar la final adaugi praful de copt. Se portioneaza compozitia in formele de briose, astfel incat sa fie umplute doar 2/3. Dai la cuptorul preincalzit min 25 min. Le lasi sa se raceasca in forme, apoi le scoti si le asezi pe platou.   

Eu le-am servit alaturi de branzeturi.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Briose aperitiv 421797
retete culinare - Briose aperitiv 421798
retete culinare - Briose aperitiv 421799
retete culinare - Briose aperitiv 421800
retete culinare - Briose aperitiv 421801
retete culinare - Briose aperitiv 421802
retete culinare - Briose aperitiv 421803
retete culinare - Briose aperitiv 421804
retete culinare - Briose aperitiv 421805
retete culinare - Briose aperitiv 421806
retete culinare - Briose aperitiv 421807

COMENTARII (9)

mirela0911 1

09.01.2016, 20:36

Frumusele!

-Licurici- 1

10.01.2016, 11:38

iri_iri 1

22.05.2016, 00:50

bune de mancat

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55