Briose aperitiv

de amalia01 in Aperitive / Garnituri, 9 Ian 2016 | 3148 vizualizari

 

Imi plac briosele de orice fel, sarate sau dulci, cu aluat sau nu. La aceasta reteta secretul sta in...tarate- le ofera o senzatie gustativa aparte.

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 100 g crema de branza Natur Delaco
  • 200 g piept de pui afumat
  • 1 fir ceapa verde
  • 4 linguri tarate
  • 1 praf de copt
  • sare de mare
  • piper
  • 1 lingurita pasta ardei facuta in casa
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose aperitiv:

Pieptul de pui il tai marunt. Ceapa verde o tai rondele.   Freci galbenusurile cu sarea si crema de branza. Adaugi pieptul de pui, ceapa verde , taratele si pasta de ardei si amesteci pana la omogenizare. Bati albusurile spuma si le adaugi in compozitie, putin piper macinat,iar la final adaugi praful de copt. Se portioneaza compozitia in formele de briose, astfel incat sa fie umplute doar 2/3. Dai la cuptorul preincalzit min 25 min. Le lasi sa se raceasca in forme, apoi le scoti si le asezi pe platou.   

Eu le-am servit alaturi de branzeturi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose aperitiv" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Briose cu cascaval si masline