Briose aperitiv cu branza

de -Licurici- in Aperitive / Garnituri, 17 Oct 2015 | 855 vizualizari

 

Un aperitiv simplu si delicios.

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 2 linguri smantana
  • 100 g branza de capra
  • 60g camembert
  • 80g telemea vaca
  • 3 linguri faina
  • un praf de copt
  • sare, piper, mix curry, oregano
  • ketcup
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose aperitiv cu branza:

  • Branza de capra si telemeaua le-am dat pe razatoare, iar branza camembert am rupt-o in bucati mici.
  • Am amestecat ouale cu smantana si condimentele (sare, piper, mix curry, oregano), am adaugat faina amestecata cu praful de copt, apoi branza rasa.
  • Am pus hartie pentru briose in tava speciala si am turnat compozitie pana la jumatate, pentru a lasa loc sa creasca.
  • Am pus peste compozitie cate o bucatica de camembert, ketcup si am presarat putin oregano.
  • Am bagat la cuptor pentru 20 min.
  • Au iesit 30 de briose mici.
 

RETETA IN IMAGINI

Briose aperitiv cu branza-0
Briose aperitiv cu branza-1
Briose aperitiv cu branza-2
Briose aperitiv cu branza-3
Briose aperitiv cu branza-4
Briose aperitiv cu branza-5
Briose aperitiv cu branza-6
Briose aperitiv cu branza-7
Briose aperitiv cu branza-8
Briose aperitiv cu branza-9
Briose aperitiv cu branza-10
Briose aperitiv cu branza-11

COMENTARII (15)

Aletta 1

17.10.2015, 10:45

-Licurici- 1

17.10.2015, 11:32

Rocsi 1

17.10.2015, 21:04

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Terina cu cascaval si carne de pui

Terina cu...

ieri la 15:04

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

pe 06.12 la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

pe 06.12 la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

pe 06.12 la 19:41