Briose aperitiv cu cascaval si chimen

de Rux in Aperitive / Garnituri, 27 Oct 2015 | 1578 vizualizari

 

Cele mai minunate briose aperitiv din cate am mancat vreodata! Sa le faceti si voi ca merita din plin!

 

INGREDIENTE

  • 125 gr. unt
  • 130 gr. faina
  • 2 oua si 2 galbenusuri
  • 60 gr cascaval razuit
  • 40 gr parmezan
  • 3 linguri pline de smantana( 20%)
  • 1 lingura de chimen
  • 1 varf de lingurita praf de copt
  • 1 praf bun de sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose aperitiv cu cascaval si chimen:

Untul moale se mixeaza 30 de secunde, atat cat sa devina cremos,  se adauga ouale si galbenusurile, apoi cascavalul razuit, parmezanul, smantana si la sfarsit faina praful de sare, cel de copt si chimenul.

Se ung formele cu unt, se umplu cu aluat si se coc briosele timp de  20 de minute la 200 de grade....o nebunie!

 

TIPS-URI

1

Daca nu va place chimenul, il puteti inlocui cu rozmarin...sau desigur cu ce va inspira!

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Briose aperitiv cu cascaval si chimen 409434
retete culinare - Briose aperitiv cu cascaval si chimen 409435
retete culinare - Briose aperitiv cu cascaval si chimen 409436
retete culinare - Briose aperitiv cu cascaval si chimen 409437
retete culinare - Briose aperitiv cu cascaval si chimen 409438
retete culinare - Briose aperitiv cu cascaval si chimen 409439

COMENTARII (23)

iri_iri 1

13.11.2016, 11:57

Cu siguranta o incerc

Rux 1

13.11.2016, 12:03

Multumesc Mihaela scumpo!

Rux 1

13.11.2016, 12:03

Multumesc Iri!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Cizmele lui Mos Nicolae
  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Madlene

de Criss 6

Madlene

ieri la 18:07

Sarmalute din quinoa, la CrockPot

Sarmalute din...

ieri la 15:18