Briose aperitiv cu ton

de lorec in Aperitive / Garnituri, 25 Oct 2013 | 1284 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • miez de paine
  • lapte
  • cascaval taiat cubulete
  • ardei rosu ton maruntit
  • ceapa
  • salata pentru decor
  • condimente (sare, piper, boia)
  • felii de rosii
  • 6 oua batute bine
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose aperitiv cu ton:

Intr-o tava de briose , se pun hartiile speciale . In fiecare se aduga miezul de paine inmuiat in lapte , Se aduga legumele taiet cubulete, cascavalul dupa care se toara in fiecare forma ouale batute bine (atentie sa nu depaseasca forma ca altfel dau pe afara) . Se pune cate o felie de rosie desupra si se pun la cuptor la temperatura medie. Se probeaza cu scobitoarea . Se servesc cu paine prajita, salata si cui ai place ton maruntit deasupra . Pofta buna!

 

COMENTARII (3)

Rocsi 1

25.10.2013, 10:52

Bine ai venit

bianca92 1

25.10.2013, 11:11

pana acuma am facut doar brioase dulci, dar as manca cu pofta un astfel de aperitiv

MotanLaOale 1

25.10.2013, 23:28

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04