Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Din cartea "Retete delicioase pentru prepararea painii"
Ptr umplutura:
Amestecam laptele cu drojdia si zaharul pudra si lasam deoparte 5 minute. Adaugam faina cernuta,untul si oul si framantam un aluat. Adaugam si sarea si continuam sa framantam.
Acoperim aluatul cu un prosop umed si punem intr-un loc cald si ferit de curent,pana se dubleaza.
Dupa ce s-a dublat ca volum,il intinem intr-un patrat de aproximativ 30 cm. Ungem aluatul cu untul topit pentru umplutura,adaugam stafidele,zaharul brun si coaja de lamaie.
Rulam aluatul,lipim marginile si taiem in 12-16 felii,pe care le asezam pe tava cu partea taiata in sus.
Acoperim tava si o punem la loc cald,ferit de curent pana isi dubleaza volumul. Dam drumul la cuptor.
Le coacem cam 20 de minute sau pana sunt aurii.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult