Briose cu afine

de Bya Ralu in Dulciuri, 22 Dec 2012 | 1119 vizualizari

 

aveam reteta notata de pe un site,dar iar nu imi amintesc site-ul:)))se vede ca am facut pentru prima oara briose:)))))))sa nu puneti doar in hartie de copt,puneti mai bine in forma de silicon.altfel veti pati ca mine:))))

 

INGREDIENTE

  • 100g unt
  • 2 ou
  • 200 g faina
  • 100 g zahar
  • 1 plic zahar vanilat
  • 1/4 lingura bicarbonat
  • 1 praf de copt cu sofran
  • 50 ml lapte
  • esenta(vanilie,rom)
  • coaja portocala
  • 1 pumn de mure congelate
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu afine:

Untul se topeste,se raceste putin dupa care se adauga zaharul si se amesteca bine.Oula se bat bine separat,se adauga peste unt,se pun esentele,putina coaja de portocala.Separat se amesteca faina cu praful de copt si bicarbonatul,se amesteca cu untul si se pune aluatul in forme de silicon(se lasa 1 deget).Deasupra se pun mure congelate.Se baga in cuptorul preincalzit si se lasa 25-30 minute

 

RETETA IN IMAGINI

Briose cu afine-0
Briose cu afine-1
Briose cu afine-2
Briose cu afine-3
Briose cu afine-4
Briose cu afine-5

COMENTARII (31)

Bya Ralu 1

23.12.2012, 20:47

Satisfyyourcravings 1

14.01.2013, 10:58

Iau una pentru ceai! Tare bine arată!

Bya Ralu 1

14.01.2013, 12:34

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04