Briose cu bombite de branza si cocos

de Dana Cristea - pusikmea in Prajituri, 25 Sep 2010 | 5972 vizualizari

 

pt ca mi-a ramas din crema de branza si cocos de la prajitura am facut si cateva briose ( pt ca de mult imi facuse cu ochiul briosele lui julie ) , o sa dau cantitatile aproximative.

 

INGREDIENTE

Pentru briose

  • 2 oua
  • 40 g zahar
  • 1 lingura ulei
  •  cacao
  •  faina
  •  praf de copt
  • esenta de rom

Pentru bombitele de branza:

  • 100 g branza de vaci
  • 20 g nuca de cocos
  • 20 g zahar
  • 1 galbenus
  • 1 lingura amidon
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu bombite de branza si cocos:

Separam albusurile de galbenusuri, le mixam cu un praf de sare pana isi dubleaza volumul, adaugam zaharul in ploaie.

Amestecam galbenusurile cu uleiul si esenta, dupa care le punem peste albusurile batute spuma, apoi adaugam faina, praful de copt si cacaoa, omogenizam compozitia.

Pregatim bombitele de branza astfel:
Amestecam zaharul cu branza, apoi adaugam galbenusul, nuca de cocos si amidonul.

Ungem formele de briose cu ulei si le ptapetam cu faina si punem o lungura de aluat, dupa care formam cu mana umeda bilute sau luam pur si simplu cu o lingurita din crema de branza si cocos si punem peste aluat, peste crema de branza punem iar aluat si dam la cuptor pt cateva minute.

Putem pune ciocolata topita sau nu.

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu bombite de branza si cocos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

nadina73 1

29.09.2010, 01:03

vreau5f

Dana Cristea - pusikmea 1

03.10.2010, 08:29

multumesc, sunt foarte bune, chiar o sa mai fac

mihaelar63 1

18.05.2011, 12:26

bune !

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort aperitiv cu mazare si crema de branza

de Rocsi 9

ieri la 21:00

Biscuiti fragezi cu branza sarata si seminte: Reteta simpla si gustoasa

de laura_n 7

ieri la 17:20

Pate de pui si dulceata de zmeura - O combinatie inedita si gustoasa pentru micul dejun

ieri la 13:15

Rețetă de vedetă. Marele tenor Luciano Pavarotti pregatea  Spaghetti aglio ca nimeni altul!

ieri la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Clatite pufoase reteta