Briose cu branza

de _Alina_ in Aperitive / Garnituri, 5 Iun 2012 | 5553 vizualizari

 

Dragilor iata un mic dejun usor de facut, dar si mai usor de mancat. :P

 

INGREDIENTE

  • 250 g branza (eu am pus amestec: cas de vaca +mozzarella)
  • 550 ml lapte
  • 200 ml iaurt
  • 3 oua
  • 370 g faina de grau
  • 3 cepe verzi
  • 50 g ardei gras rosu
  • 1/2 lgt praf de copt
  • cateva felii de sunca
  • sare & piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu branza:

1. Intr-un bol mare amestecati ouale cu laptele, iaurtul.

2. Puneti in amestec si faina + praful de copt.

3. Adaugati in compozitie branza faramitata, ceapa tocata si ardeiul taiat cubulete.

4. Puneti compozitia in forme de briose. 

5. Sunca o taiati felii subtiri/ cubulete si puneti in fecare forma deasupra (puteti pune si in compozitie;).

6. Dati la cuptorul preincalzit la 200 °C timp de 20 min.

 

RETETA IN IMAGINI

Briose cu branza-0
Briose cu branza-1
Briose cu branza-2
Briose cu branza-3

COMENTARII (13)

Bya Ralu 1

19.06.2012, 10:13

super

mena29 1

20.06.2012, 08:51

Super,azi o fac si eu!

Valclaudia 1

29.09.2012, 13:07

Sunt delicioase!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04