Briose cu branza

de Corinuta in Aperitive / Garnituri, 12 Sep 2013 | 3821 vizualizari

 

Rapide si bune, ca aperitive sau ca gustare! Incecati sa vedeti ce simplu sunt de facut si nu aveti cum sa dati gres cu ele decat daca nu va place branza.

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 200 ml iaurt grecesc
  • 200 g faina
  • 150 g branza telemea
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1 lingura oregano
  • un praf de sare
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu branza:

Se bat ouale cu un praf de sare, Se adauga iaurtul si se amesteca bine, apoi faina si praful de copt. La sfarsit se adauga oregano si branza data pe razatoare.

Aluatul rezultat se pune in forme de briose, cam 2 lingurite pline in fiecare, apoi se coc 30 de minute la foc potrivit sau pana se rumenesc.

Se pot servi calde sau reci.

Pofta mare!

 

TIPS-URI

1

pentru culoare puteti adauga un ardei kapia rosu taiat cubulete calit putin in ulei

2

in loc de iaurt grecesc puteti pune smantana

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Briose cu branza 259402
retete culinare - Briose cu branza 259403
retete culinare - Briose cu branza 259404
retete culinare - Briose cu branza 259405
retete culinare - Briose cu branza 259406
retete culinare - Briose cu branza 259407
retete culinare - Briose cu branza 259408
retete culinare - Briose cu branza 259409
retete culinare - Briose cu branza 259410
retete culinare - Briose cu branza 259411
retete culinare - Briose cu branza 259412

COMENTARII (43)

Corinuta 1

13.09.2013, 23:36

multumesc Mire!

anca_rm 1

16.09.2013, 11:42

cred ca sunt delicioase, o sa le incerc

Corinuta 1

16.09.2013, 15:49

Multumesc Anca, au fost foarte consistente!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21