Briose cu branzeturi

de Rocsi in Aperitive / Garnituri, 22 Ian 2014 | 11577 vizualizari

 

Ce facem cand avem prin frigider mai multe feluri de branza si nimeni nu le mai consuma? Incercam sa pregatim ceva cu ele ca sa nu le aruncam, pentru ca, sincera sa fiu, nu sunt deloc deacord sa arunc alimente. Mereu zic sa facem putina mancare, sa cumparam mai putine produse doar ca sa nu ajunga la cos pentru ca mi se par destul de scumpe toate. Asa ca le-am combinat si am facut niste briose super bune. Sper sa va placa!

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 5 linguri ulei
  • 5 linguri iaurt
  • 60 gr cascaval
  • 40 gr parmezan
  • 100 gr telemea de vaca
  • 60 gr cas de oaie
  • 6-7 linguri faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • sare
  • piper
  • marar verde
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu branzeturi:

Ouale le mixam spuma impreuna cu un praf de sare. Incorporam uleiul apoi iaurtul. Branzeturile le dam toate pe razatoare. Adaugam parmezanul cu cascavalul, apoi casul de oaie si telemeaua de vaca. Faina o cernem, o turnam in compozitia de mai sus impreuna cu praful de copt si un varf de cutit cu piper. Amestecam usor, iar la final presaram putin marar verde tocat.

Pregatim niste forme de briose din silicon (sau de care aveti) si le umplem pe 3/4 cu compozitia pregatita mai sus. Le asezam pe o tava de aragaz si le introducem in cuptorul incins la o temperatura potrivita. Dupa 25 de minute le verificam cu o scobitoare si daca sunt rumene.

Cand sunt gata le scoatem la racorit apoi servim. Sunt grozave de luat la pachet, pe un platou cu gustari sau langa o cana de ceai, cafea...

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu branzeturi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

ieri la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

ieri la 10:49

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

pe 22.04 la 19:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv rulada din aluat fraged cu sunca si legume