Briose cu cacao, simple si foarte pufoase

de Lorra in Prajituri, 6 Noi 2014 | 24355 vizualizari

 

Aceste Briose cu cacao, simple si foarte pufoase merg de minune alaturi de un pahar cu lapte, dimineata la micul dejun. Sunt perfecte si pentru pachet sau de servit la cafa, alaturi de prieteni dragi
O prajitura cu gust delicios de cacao, aromata si delicioasa.

 

INGREDIENTE

Ingrediente pentru Briose cu cacao, simple si foarte pufoase

  • 250 gr faina
  • 200 gr zahar
  • 150 ml ulei
  • 50 ml lapte
  • 50 gr cacao
  • 4 oua
  • 1 plic praf de copt
  • 1 plic zahar vanilat
  • un varf de cutit cu sare
Portii: 24
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu cacao, simple si foarte pufoase:

Cum se prepara reteta de Briose cu cacao, simple si foarte pufoase

Se mixeaza ouale cu zaharul, zaharul vanilat, laptele si uleiul pana devine o crema pufoasa.

Se adauga faina amestecata cu praful de copt si putina sare, apoi se incorporeaza cacaoa si se amesteca bine.

Se pregateste tava pentru briose cu hartie in fiecare forma si se toarna cate 2 linguri din compozitie.

Se coace la foc mediu timp de 25 min.

La final se face testul cu scobitoarea, se scot din tava si se pudreaza cu zahar.

Pofta buna !

O alta reteta adorata de copii este reteta de Negresa pufoasa , dar cred ca si reteta de Briose cu ciocolata ii va incanta la maxim.

TIPS-URI

1

Pentru un gust mai intens se adauga esenta de rom.

2

In compozitie se adauga nuca macinata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu cacao, simple si foarte pufoase" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Briose cu ciocolata si lichior de visine