Briose cu cascaval

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 4 Iul 2010 | 8743 vizualizari

 

la un pahar rece de bere si o vorba ................merg perfect aceste briose cu cascaval

 

INGREDIENTE

  • 400 cascaval ras
  • 4 oua
  • 2 linguri zahar
  • putina sare
  • 1 praf de copt
  • 4 linguri ulei
  • 4 linguri smantana
  • 200 g faina
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu cascaval:

Se amesteca toata ingredientele bine ,eu le-am pus in masina de paine(am fost mai comoda).

Se unge o tava de briose(eu am pun in forme de savarine cu hartie)apoi se pun cate 2 linguri din compozitie ,

se da tava la cuptor 20-25 minute pana se rumesc frumos.

Se scoate tava cand sant gata si se lasa la racit apoi se servesc cu o bere rece(sincer mie nu imi place berea deloc)dar merge si cu un suc sau o cafea (hai sa va mai zic una tare de tot eu nici cafea nu beau)cu toate ca am fumat 13 ani inainte si nu am baut deloc cafea.

Sant niste briose foarte bune si gustoase si se fac si foarte rapid si se pot pastra si in frigider 3-4 zile daca faceti mai multe

 

RETETA IN IMAGINI

Briose cu cascaval-0
Briose cu cascaval-1
Briose cu cascaval-2
Briose cu cascaval-3
Briose cu cascaval-4
Briose cu cascaval-5
Briose cu cascaval-6
Briose cu cascaval-7

COMENTARII (15)

nadina73 1

06.07.2010, 23:37

rocsi chiar sant delicioase

nadina73 1

06.07.2010, 23:37

sigur mena ia cate vrei

mariac 1

11.07.2010, 20:23

bravo gagicuta

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04