Briose cu cascaval Sofia si seminte de in

de Laly in Aperitive / Garnituri, 10 Feb 2013 | 1984 vizualizari

 

Si tot din capitolul briose cu cascaval Delaco...

 

INGREDIENTE

  • 200 gr faina
  • 200 ml lapte dulce
  • 2 oua
  • 2 linguri cu ulei
  • 1 plic praf de copt
  • 150 gr cascaval ras (pe razatoarea cu ochiuri mari)
  • seminte de in
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu cascaval Sofia si seminte de in:

Intr-un castron amestecam laptele, ouale si uleiul. Intr-un alt vas amestecam faina cu praful de copt. Cernem faina peste amestecul de lapte si oua si omogenizam usor. Adaugam si un praf de sare. Adaugam si cascavalul ras. Tapetam formele de briose cu hartie speciala, sau ungem formele cu ulei si punem circa 3/4 din compozitie. Presaram deasupra seminte de in si dam la cuptor la foc mediu pana se rumenesc frumos deasupra.

Servim briosele atat calde cat si reci,alaturi de ketchup dulce sau picant.

  •  
 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Briose cu cascaval Sofia si seminte de in 203571
retete culinare - Briose cu cascaval Sofia si seminte de in 203572
retete culinare - Briose cu cascaval Sofia si seminte de in 203573
retete culinare - Briose cu cascaval Sofia si seminte de in 203574
retete culinare - Briose cu cascaval Sofia si seminte de in 203575

COMENTARII (10)

Lau 1

10.02.2013, 21:57

bune

elucubratiiculinare 1

11.02.2013, 19:17

bunatate

babi5 1

20.06.2013, 14:42

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55