Briose cu "Ceva fin"

de amalia01 in Aperitive / Garnituri, 14 Sep 2013 | 668 vizualizari

 

Imi place sa ma joc cu aluaturile...desi nu imi place sa la framant!

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet aluat fraged congelat
  • 1 cutie "ceva fin" cremos
  • 100 g cascaval delaco
  • 100 g sunculita
  • 1 ou
  • sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu "Ceva fin":

- lasi aluatul la dezhetat, atat cat sa poti lucra cu el

- dai cascavalul pe razatoarea mare

- tai sunculita cubulete

- bati oul cu sare

- intinzi foaia pe masa si cu un pahar decupezi cercuri

- asezi cercrile de aluat in formele de briose

- ungi aluatul cu crema de branza

- asezi cubulete de sunculita, apoi cascaval si deasupra pui ou batut

- mai asezi o caciulita de crema de branza

- dai la cuptor pentru 20 minute

 

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Briose cu "Ceva fin" 259891
retete culinare - Briose cu "Ceva fin" 259893
retete culinare - Briose cu "Ceva fin" 259895
retete culinare - Briose cu "Ceva fin" 259897
retete culinare - Briose cu "Ceva fin" 259899
retete culinare - Briose cu "Ceva fin" 259901
retete culinare - Briose cu "Ceva fin" 259904
retete culinare - Briose cu "Ceva fin" 259906
retete culinare - Briose cu "Ceva fin" 259908

COMENTARII (3)

Bya Ralu 1

14.09.2013, 17:13

Angelina_Elena 1

14.09.2013, 17:20

Tare bune!

MotanLaOale 1

14.09.2013, 19:23

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D