Briose cu ciocolata

de Maria68 in Prajituri, 17 Ian 2012 | 4267 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 g ciocolata semi- amaruie
  • 120 g unt
  • 2 oua
  • 150 g smantana
  • 200 g faina
  • 3 linguri praf de cacao
  • 1 plic zahar vaniliat,
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1 praf de sare,
  • suporturi de hartie
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu ciocolata:

Incingem cuptorul la 180 grade. Asezam suporturile de hartie in adancitura tavii.Se topeste ciocolata si untul impreuna in bain-marie. Lasam sa se raceasca.

Separat se freaca zaharul si zaharul vanilat pana se obtine o crema, in care se incorporeaza ouale, smantana. Intr-un vas se amesteca faina cu praful de copt, cacao si sarea. Se adauga crema la faina si se amesteca atat cat sa se combine ingredientele, fara a se omogeniza prea tare. Se umplu suporturile de hartie la nivelul de cca doua treimi cu aluatul, cu ajutorul a doua lingurite.

Se introduce tava in cuptor si se coc briosele cam 20-25 min.Se scot, se lasa sa se raceasca putin in tava, apoi se scot briosele din formele lor si se servesc imediat. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

Maria68 1

17.01.2012, 19:58

Sufletista. bineinteles ca va serbesc pe toate

Angelina_Elena 1

17.01.2012, 22:13

super bune trebuie sa fie

Maria68 1

18.01.2012, 10:51

Elena. Sunt delicioase

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Guguluf cu fructe uscate