Briose cu ciocolata

de camelia_elena in Prajituri, 6 Apr 2013 | 1019 vizualizari

 

Delicioase si usor de preparat

 

INGREDIENTE

  • 250 gr faina
  • 150 gr zahar
  • Jumatate plic praf de copt( aproximativ 6 grame)
  • 1/4 lingurita sare
  • 1 ou
  • 200 ml lapte
  • 110 gr margarina topita
  • 1 lingurita esenta de vanilie
  • coaja de la o portocala( optional)
  • 2 linguri fulgi de ciocolata sau ciocolata normala maruntita
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu ciocolata:

Incingeti cuptorul la 190 grade

Amestecati intr-un vas adanc ingredientele uscate: faina, zaharul, praful de copt si sarea. Amestecati-le bine cu o lingura.

Intr-un alt vas, amestecati ingredientele umede: laptele caldut, margarina topita, coaja de portocala, esenta de vanilie si oul. Amestecati-le bine cu un tel.

Adaugati ingredientele umede peste cele uscate si amestecati-le usor pentru a se combina.

Adaugati fulgii de ciocolata si incorporate usor.

Ungeti formele cu putin ulei. Turnati in fiecare forma aproximativ 3 linguri de coca. Introduceti in cuptor 15-20 minute.

 

TIPS-URI

1

Daca doriti sa fie mai aspectoase le puteti glazura cu glazura facuta din 3 linguri cacao, 1 lingura ulei, 1 lingura apa si trei linguri zahar brun. Se amesteca toate ingredientele si se pun pe foc pana fierb.

RETETA IN IMAGINI

Briose cu ciocolata-0
Briose cu ciocolata-1
Briose cu ciocolata-2

COMENTARII (3)

Lau

Lau 1

06.04.2013, 16:37

Rocsi

Rocsi 1

06.04.2013, 21:40

Bine ai venit!

deyutzky

deyutzky 1

07.04.2013, 11:49

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!