Briose cu cocos

de Ana_O in Prajituri, 30 Ian 2013 | 2483 vizualizari

 

O sa intelegeti de ce vrut-eu ele :))

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 1 plic zahar vanilat
  • 1/2 cana cu zahar
  • 3/4 cana faina alba
  • 100 ml ulei floarea soarelui
  • 1 plic praf de copt
  • 30 g stafide
  • praf de scortisoara
  • 1/2 ciocolata cu lapte
  • unt si lapte pt sos de ciocolata
  • cocos
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu cocos:

Se bat ouale spuma, apoi se adauga zaharul vanilat si zaharul alb si se amesteca in continuare. Se adauga, amestecand usor, faina, uleiul, praful de copt si stafidele. La urma se presara praf de sortisoara, dupa gust.

Turnati in forme pana la jumatate si introduceti in cuptorul preincalzit, la foc potrivit, 20-30 minute.

Topiti ciocolata in putin unt si lapte. Ungeti prajiturelele cu ciocolata si presarati cu mult cocos.

Distractie placuta!

TIPS-URI

1

Nu deschideti usa cuptorului in timpul coacerii. Eu asta am gresit si ciupercutele mele au ramas fara picioruse. De aici vrut-au ele, dar nu putui eu! :))

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu cocos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

mihaelar63 1

31.01.2013, 23:19

Mie tot imi plac ,
Si de nu ne spuneai nici macar nu stiam

delia64 1

05.02.2013, 22:45

Krystyan Trendy 1

24.11.2013, 16:01

delicioase briosele

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Muffins cu ciocolata si spuma de capsuni