Briose cu crema de unt

de LadyCrs in Prajituri, 26 Noi 2012 | 1419 vizualizari

 

Pentru briose am folosit aceleasi ingrediente ca si la negresa ( pentru ca mi-a placut foarte mult cum arata, faptul ca e pufoasa si gustoasa) , numai ca am folosit forme pentru briose pe care le-am uns cu putin ulei si le-am umplut cu compozitia obtinuta. ( mie mi-au iesit 12 briose).
Reteta pentru briose o gasiti in linkul de mai jos:
http://www.bucataras.ro/retete/negresa-de-post-38758.html

 

INGREDIENTE

  • mai avem nevoie de 150 g unt
  • 250 g zahar pudra
  • o lingura cacao
  • colorant alimentar
  • ornamente dr. Oetker
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu crema de unt:

Untul l-am frecat impreuna cu zaharul pudra la temperatura camerei pana ce s-a topit tot si am impartit crema in doua parti ( in una ama daugat o lingura de cacao, iar in cealalta putin colorant alimentar albastru).

 

TIPS-URI

1

Ornam briosele dupa ce acestea s-au racit complet!

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Briose cu crema de unt 190492
retete culinare - Briose cu crema de unt 190493
retete culinare - Briose cu crema de unt 190494
retete culinare - Briose cu crema de unt 190495
retete culinare - Briose cu crema de unt 190496
retete culinare - Briose cu crema de unt 190497
retete culinare - Briose cu crema de unt 190498
retete culinare - Briose cu crema de unt 190500
retete culinare - Briose cu crema de unt 190501
retete culinare - Briose cu crema de unt 190502
retete culinare - Briose cu crema de unt 190503

COMENTARII (19)

mamaieelena 1

26.11.2012, 19:46

bune

Rocsi 1

26.11.2012, 22:08

Bune....

Sim0na 1

27.11.2012, 19:52

foarte faine!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21