Briose cu dovleac, merisoare si crema de branza

de katty in Dulciuri, 19 Dec 2016 | 3233 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 130 gr zahar
  • 300 gr faina
  • 250 gr piure de dovleac
  • 5 linguri ulei
  • scortisoara macinata
  • un praf de sare
  • 100 gr merisoare
  • 5 gr praf de copt
  • 5 gr bicarbonat
  • 1 plic zahar vanilat
  • 250 gr crema de branza
  • 3 linguri zahar
  • 1 ou ptr umplutura
  • zahar pudra ptr decor
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu dovleac, merisoare si crema de branza:

Intr-un vas, amestecam faina cu praful de copt si bicarbonatul. Amestecam crema de branza cu zaharul si oul si le lasam deoparte ptr umplutura. Mixam intr-un castron piureul de dovleac rece cu ouale, zaharul, uleiul, scortisoara, sarea si zaharul vanilat. Adaugam merisoarele, apoi faina.

Pregatim 12 forme de briose. Punem cate o lingura compozitie, impartim crema de branza, apoi asezam deasupra restul compozitiei. Dam briosele la cuptor, la foc mediu, aproximativ 20-25 minute, pana incep sa se rumeneasca. Servim briosele presarate cu zahar pudra.  

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu dovleac, merisoare si crema de branza" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu suc de portocale