Briose cu dulceata de cirese

de Gherca Daniela in Prajituri, 5 Dec 2014 | 3918 vizualizari

 

Ceva dulce in casa nu trebuie sa lipseasca, asa ca briosele mi se par o varianta rapida si foarte delicioase, bune dimineata alaturi de o cafeluta!

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 100 ml ulei
  • 100 g zahar
  • 200 g iaurt (eu am pus cu aroma de capsuni, in reteta era simplu)
  • 300 g faina
  • o lingurita de bicarbonat de sodiu
  • sare
  • esenta de rom si vanilie
  • dulceata de cirese (sau de care aveti)
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu dulceata de cirese:

Batem bine ouale cu praful de sare si zaharul pana capata o culoare albicioasa, adaugam iaurtul, uleiul, esentele (dupa bunul plac) si la final incorporam usor faina amestecata cu bicarbonatul de sodiu pana omogenizam bine toata compozitia.

Aluatul rezultat in turnam in forme de briose si deasupra fiecareia punem cate o lingura de dulceata si dam la cuptor pana se rumenesc.

Foarte bune! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu dulceata de cirese" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort aperitiv cu mazare si crema de branza

de Rocsi 9

ieri la 21:00

Biscuiti fragezi cu branza sarata si seminte: Reteta simpla si gustoasa

de laura_n 7

ieri la 17:20

Pate de pui si dulceata de zmeura - O combinatie inedita si gustoasa pentru micul dejun

ieri la 13:15

Rețetă de vedetă. Marele tenor Luciano Pavarotti pregatea  Spaghetti aglio ca nimeni altul!

ieri la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Briose cu nuca de cocos (fara gluten, oua, lactate)