Briose cu fulgi de ciocolata

de Julie in Prajituri, 9 Mai 2010 | 3525 vizualizari

 

INGREDIENTE

INGREDIENTE:

  • 3 oua
  • 150 g zahar
  • 150 ml lapte
  • 75 ml ulei
  • 125 g unt
  • un praf de copt
  • un praf de sare
  • 30 g nuca de cocos
  • esenta de vanilie
  • 3-4 linguri fulgi de ciocolata
  • faina  aprox. 400-450 g
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu fulgi de ciocolata:

Batem bine ouale intregi cu zaharul.
Adaugam apoi untul topit, uleiul si laptele.
Incorporam si faina amestecata cu sarea si praful de copt.
La sfarsit adaugam vanilia, nuca de cocos si fulgii de ciocolata.
Amestecam usor.
Ne va iesi un aluat moale pe care il vom aseza in formele de briose.
Dam la cuptor pentru aprox. 35 minute.

TIPS-URI

1

Le servim simple sau cu toping de ciocolata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu fulgi de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

COMENTARII (8)

lia maria 1

10.05.2010, 09:19

hop si eu poate ti-a mai ramas vre-o una

elena1988 1

01.02.2011, 15:49

Julie 1

03.02.2011, 10:47

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Mini tarte cu ciocolata