briose cu gem

de gaby_duceag in Dulciuri, 18 Dec 2009 | 5710 vizualizari

COMENTARII (39)

Bucataras Dragos 1

20.12.2009, 20:42

la bucatarie cu voi nu la taclale

Bucataras Dragos 1

20.12.2009, 20:42

macar va intelegeti voi doua nu?

ionix 1

20.12.2009, 20:45

pai, taclale mai mult bucatarie hmm cand e nevoie zi de zi in cazul meu... noi nu mancam niciodata un fel de mancare de doua ori intr-o saptamana pai, normal ca noi doua intelegem tot... doar suntem genii

gaby_duceag 1

20.12.2009, 22:35

hai sa-l luam si pe Dragos in gasca,ca-i baiat bun

Bucataras Dragos 1

20.12.2009, 23:08

gaby draga ar fi o onoare dar eu nu sunt geniu eu sunt baiat bun

Miha 1

20.12.2009, 23:44

Cand Supremu' nu-i acasa bucatarasii joaca pe masa. Mah...ia alinierea...ca ati deviat destul. Acus ajunge Supremu' acasa si va pune la colt.

Bucataras Dragos 1

21.12.2009, 00:10

Sa traiti locotenente Supremu ! Cuvintele dumneavoastra sunt porunci pentru noi. Permiteti sa raportez ! Avem voie la colt cu mancare? miee foameee

Adinuta 1

21.12.2009, 00:20

Am lipsit si eu un pic de pe site si vad ca va faceti de cap ... fara mine! cred ca am multe de recuperat, acus raman in urma cu stirile

Miha 1

21.12.2009, 00:27

Pfooaaa...locotenent? Sa vezi ce ti-o iei de la Supremu' ca l-ai decazut in grad!

gaby_duceag 1

21.12.2009, 00:41

baai,ce-i la briosele mele?stai ca pun cu ciocosa vaz ce mai debitam

Bucataras Dragos 1

21.12.2009, 01:18

Hiii ...griesiala Era seara Supremu' . Pot sa imi iau ceva de mancare si sa ma duc la colt?
Gaby: De la cioco iese alceva prea tarziu deja le-ai pus sa vedem ,sa vedem ce o sa iasa?

Bucataras Dragos 1

21.12.2009, 01:20

Adinuta ai pierdut niste dezbateri culinare virtuale incredibile in care ne exprimam punctul de vedere asupra gastronomiei

Adinuta 1

21.12.2009, 01:45

dada, am vazut despre poale-n cap... adica-n brau, nu? umplute cu branza si stat la colt cu burta plina?

ionix 1

21.12.2009, 21:44

ce-as manca niste poale-n brau... o s-o sun pe bunica sa-mi dea reteta

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Fursecuri cu nuca Montignace