Briose cu glazura de cappucino

de luminita20_2006 in Dulciuri, 5 Feb 2010 | 2576 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • -4 oua
  • - 200 gr iaurt
  • - 2 linguri nuca de cocos
  • - 200 gr faina
  • -1 praf de copt
  • -1 zahar vanilat
  • -100 gr lapte
  • -200 gr zahar
  • -50 gr ulei
  • glazura:
  • -2 linguri cacao
  • -2 linguri capucino
  • -4 linguri zahar pudra
  • -2 linguri apa
  • -1 lingura ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu glazura de cappucino:

Se separa albusul de galbenus. Albusul se bate spuma apoi se adauga zaharul si dupa care galbenusurile, iaurtul, laptele, uleiul,nuca de cocos faina,zaharul vanilat, praful de copt.. Se ung formele de briose si se toarna cate o lingura in forma Se da la cupror 30 min foc mediu. Glazura rapida: Se amesteca cacaoa, cappuccino si zaharul cu apa fierbinte cand se leaga se aduga si uleiul.Dupa ce s-au racit briosele se ung cu crema si se orneaza cu nuca de cocos.


 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Briose cu glazura de cappucino 16229
retete culinare - Briose cu glazura de cappucino 16230

COMENTARII (3)

Sylvia 1

05.02.2010, 18:02

mai sunt ?

luminita20_2006 1

05.02.2010, 18:18

nu .....s-au papat toate

Rocsi 1

06.02.2010, 17:05

imi plac si mai ales cu glazura de cappucino vreau si eu

COMENTEAZA

Portia de lumina

Flamand si satul

Am fost şi azi la oraş, mai bine zis în orăşelul în care merg deseori cu problemele administrative inerente, locul în care, de voie, de nevoie, pentru că nu poţi pleca mai departe oricând, îţi faci şi cumpărăturile mai...

Cand soarele saruta marea

Vară, soare, nisip, valuri, umbrele şi şezlonguri, soarele sărută marea, toate sub un cer senin, brăzdat uneori doar de aeroplanul ce face reclamă la seminţe, un cadru arhicunoscut multora dintre cititori, un cadru care, aparent, n-ar...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Va rugam verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

TOP
utilizatori

11360 puncte

10740 puncte

Ina 7

7980 puncte

6390 puncte

5750 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Dulceata de ardei iute
  • 21

    MI

  • 22

    J

  • 23

    V

  • 24

    S

  • 25

    D

  • 26

    L

  • 27

    MA

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!