Briose cu iaurt si gem de caise

de ralu_river in Prajituri, 13 Noi 2012 | 4736 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 gr faina
  • 200 ml iaurt
  • 2 oua
  • 100 ml ulei
  • 130 gr zahar
  • 10 gr praf de copt
  • un varf cutit sare
  • esenta vanilie
  • dulceata de caise
  • zahar pudra
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu iaurt si gem de caise:

Ouale, zaharul, iaurtul si ulei se pun intr-un bol si se mixeaza, dupa care se adauga faina amestecata cu sare si praf de copt. Se adauga si esenta de vanilie. Se pregateste o tava pentru briose si se umple fiecare forma 3/4, dupa care se adauga o lingurita de gem in fiecare briosa si se amesteca cu o scobitoare. 

Se coc 20-25 de minute la foc potrivit. Se lasa apoi la racit pe un gratar si se presara cu zahar pudra. 

 

COMENTARII (9)

Lau 1

13.11.2012, 22:44

Sim0na 1

14.11.2012, 18:40

tare bune!

gaby_gabytza 1

19.11.2012, 12:24

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Briose cu ciocolata
  • 27

    D

  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S