Briose cu jeleu de portocale

de La Ancuta in Prajituri, 9 Mai 2011 | 4378 vizualizari

COMENTARII (48)

La Ancuta 1

09.05.2011, 22:46

Cristiana multumesc

Anamaria7 1

09.05.2011, 22:51

PUFOSHENIAAA

La Ancuta 1

09.05.2011, 22:54

Menaaaaa

La Ancuta 1

09.05.2011, 22:54

Anamaria

diaconta 1

09.05.2011, 22:56

am auzit ca m-ai strigat

lilik 1

09.05.2011, 22:58

ce bine arata si ce bune or fi... dar nu vreau

La Ancuta 1

09.05.2011, 23:02

Dia eu te tot strig de ceva vreme

La Ancuta 1

09.05.2011, 23:02

Lilik, esti hotarata

diaconta 1

09.05.2011, 23:03

stiam eu ca te gandesti la mine am venit tarziu ca am fost la un curs,apoi m-am enervat ca am luat o amenda de parcare si m-am pus la film

La Ancuta 1

09.05.2011, 23:15

Dia vroiam sa scap cat mai repede de ele ca sa nu ma mai tenteze

La Ancuta 1

09.05.2011, 23:16

Imi pare rau pentru amenda. Eu merg pe jos de cand am inceput serviciul, ca sa mai fac putina miscare (si scap si de amenzi )

diaconta 1

09.05.2011, 23:17

n-am cum sa merg pe jos,ca trebuie sa ajung in multe locuri asta e

La Ancuta 1

09.05.2011, 23:19

la mine din fericire se poate si am doar 20 de minute de mers elegant

lilik 1

10.05.2011, 01:46

Pai ar fii cazul cand m-am trezit am zis sa merg sa fac o cursa si cand sa ies pe usa a inceput ploaia parca si vremea e impotriva

mamaieelena 1

10.05.2011, 07:49

bune

MotanLaOale 1

10.05.2011, 08:20

bune bune

Corinuta 1

10.05.2011, 11:28

Faine-s tu Ancutzo!

mirela0911 1

10.05.2011, 15:36

Woaaaa...... astea tb sa fie tare bune

La Ancuta 1

10.05.2011, 18:36

Elena, Vladimir multumesc

La Ancuta 1

10.05.2011, 18:36

Multam' fain Corina

La Ancuta 1

10.05.2011, 18:37

Mirela au fost foarte bune si pufoase

Cris2711 1

10.05.2011, 18:48

Imi place 20]

La Ancuta 1

10.05.2011, 21:06

Cris

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Briose cu doua feluri de crema