Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Briose: Amestecam toate ingredientele cu laptele si uleiul. Se ung formele de briose cu putin ulei, se umplu cu compozitie si se dau la cuptor pentru 30/45 de minute la 160 grade.
Ne ocupam de crema: Frecam galbenusurile cu jumatate din zahar, apoi laptele si ciocolata rasa, se amesteca bine pana se incorporeaza. Il punem la fiert la foc mic pana se ingroasa. Amestecam gelatina cu 3 linguri apa rece, apoi o punem peste crema luata de pe foc, amestecam, apoi punem mascarponele, cealalta jumatate de zahar si frisca lichida. Crema o dam la rece pentru 1h.
Taiem capacele la briose si le umplem cu crema de mascarpone!
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult