Briose cu mere

de Lau in Prajituri, 10 Mai 2012 | 1336 vizualizari

 

sursa Laura Sava,avea dreptate cand a spus ca sunt cele mai bune briose de post

 

INGREDIENTE

  • 1 cana de zahar
  • 1 1/2 cani de faina
  • 1 cana de apa minerala
  • 100 ml ulei
  • 1 praf de sare
  • 5 g praf de copt
  • 1 mar mare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu mere:

Mixam bine uleiul cu zaharul(folositi un bol inalt)adaugam treptat apa rece,

Incorporam faina amestecata cu sarea si praful de copt toate cernute.

Adaugam marul curatat si taiat cubulete,

Compozitia astfel obtinuta cu o lingura turnam in formele de briose,pregatite cu hartiute speciale sau unse cu unt si tapetate cu faina,

Le coacem la cuptorul incalzit la foc moderat cca 35 min,

Putem sa amestecam zahar pudra cu scortisoara si sa le presaram deasupra cand s-au racit putin,

Eu am adaugat si bombite de ciocolata deasupra si am amestecat putin

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Briose cu mere 162106
retete culinare - Briose cu mere 162107
retete culinare - Briose cu mere 162108
retete culinare - Briose cu mere 162109
retete culinare - Briose cu mere 162110
retete culinare - Briose cu mere 162112
retete culinare - Briose cu mere 162113

COMENTARII (16)

Sim0na 1

11.05.2012, 20:30

bune!

Angelina_Elena 1

11.05.2012, 21:06

imi plac foarte mult briosele!

Lau 1

12.05.2012, 09:32

multumesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55