Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Nu sunt fan brișe,dar așa din când în când sunt bune. Așa că am purces la treabă.Din cantitatea de aluat de la ingrediente va ieși și o prăjitură cu fructe răsturnată;)
Mixează ouăle cu zahărul până se topește zahărul.
Adaugă uleiul,iaurtul,smântâna mixând după fiecare.
Pune vanilia sau aromele preferate.
Amestecă făina cu praful de copt și adaug-o peste compoziția cu ou.
Pune aluatulîn fiecare formă de brioșă până la jumătate,o feliuță de măr și câte o linguriță de dulceață de zmeură.
Da la cuptorul incins la 170 grade până se rumenesc frumos deasupra,dar ca să fii mai sigură fă testul cu scobitoarea.
1
Poți pune orice fruct în loc de mere,dar si o altă dulceață.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult