Briose cu nectarine si fulgi de ovaz

de katty in Prajituri, 30 Oct 2014 | 2365 vizualizari

 

Inlocuiti nectarine cu piersici din compot bine scurse in extrasezon .

 

INGREDIENTE

  • 100 gr fulgi de ovaz
  • 250 gr iaurt
  • 150 gr faina
  • 50 gr nuci tocate marunt
  • 1 lingurita praf de copt
  • scortisoara
  • 3-4 nectarine
  • 1/2 lingurita bicarbonat
  • 1 ou
  • 125 gr zahar
  • 80 ml ulei
  • 50 gr ciocolata alba +1 lingura frisca lichida pentru decor
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu nectarine si fulgi de ovaz:

Amestecam intr-un vas faina , nucile , scortisoara , praful de copt si bicarbonatul .

Punem intr-un vas iaurtul si fulgii de ovaz, ii amestecam si ii lasam sa se inmoaie 10 minute .

Spalam nectarinele si le taiem cubulete . Le punem peste fulgii de ovaz inmuiati . 

Mixam bine oul intreg cu zaharul , pana isi dubleza volumul , apoi adaugam uleiul .Adaugam amestecuul de fulgi si fructe ,  amestecul de faina si omogenizam bine compozitia.Punem compozitia in 12 forme de briose . Dam tava la cuptor 25 de minute , pana se rumenesc frumos .

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu nectarine si fulgi de ovaz" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

COMENTARII (5)

Rocsi 1

30.10.2014, 21:24

Servesc si eu!

MotanLaOale 1

31.10.2014, 11:15

babi5 1

03.11.2014, 12:08

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Cupcakes cu frosting de mascarpone