Briose cu nesquik

de Angelina_Elena in Dulciuri, 13 Ian 2014 | 967 vizualizari

 

Briose usor umede, crema de branza si nesquik...munca in echipa, rezultat pe masura asteptarilor!:)

 

INGREDIENTE

Briose:

  • 2 oua
  • 2 cani faina
  • 1 cana zahar
  • 1/2 cana apa
  • 1/2 cana ulei
  • 2 linguri nesquik
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1 praf de sare

Crema de branza si nesquik:

  • 250 g crema de branza Philadelphia
  • 120 g zahar pudra
  • 100 g unt
  • 1 lingura si 1/2 nesquik

Decor:

  • ciocolata cu lapte
  • bombonele inimioare
Portii: 18
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu nesquik:

Briose: ouale impreuna cu zaharul se amesteca foarte bine. Adaugam apoi apa si uleiul. Faina cernuta o amestecam cu nesquik-ul si praful de copt si o adaugam peste compozitia lichida.

Tapetam formele pentru briose cu hartiute si repartizam compozitia in mod egal.

Dam tava la cuptorul preincalzit timp de 15-20 de minute, pana trec testul scobitorii.

Crema de branza si nesquik:

Mixam untul (de la temperatura camerei) cu crema de branza, apoi adaugam zaharul pudra cernut si nesquik-ul.

Mixam foarte bine, pana la omogenizarea completa apoi dam crema la frigider pentru minim 30 de minute.

Dupa ce s-au racit briosele si crema s-a intarit, le ornam si le decoram cu ciocolata rasa si cate-o inimioara.

Se dau la frigider pana la servire.

Sa aveti pofta!

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Briose cu nesquik 290706
retete culinare - Briose cu nesquik 290708
retete culinare - Briose cu nesquik 290709
retete culinare - Briose cu nesquik 290710
retete culinare - Briose cu nesquik 290711
retete culinare - Briose cu nesquik 290712
retete culinare - Briose cu nesquik 290713
retete culinare - Briose cu nesquik 290714

COMENTARII (19)

Rocsi 1

13.01.2014, 19:49

Delicioase iar crema are o textura atat de fina ai si ajutor de nadejde vad

Angelina_Elena 1

13.01.2014, 20:09

Va multumim frumos pentru apreceri!

mihaelam90 1

13.01.2014, 22:01

super delicios!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Cizmele lui Mos Nicolae
  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Madlene

de Criss 6

Madlene

ieri la 18:07

Sarmalute din quinoa, la CrockPot

Sarmalute din...

ieri la 15:18