Briose cu piersica

de Andreea Caroline in Prajituri, 27 Iun 2013 | 923 vizualizari

 

Bune,pufoase,aromate !!!

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 100 gr zahar
  • 100 gr faina
  • 1 plic drojdie pentru cuptor
  • 2 piersici
  • zahar pudra
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu piersica:

Se separa albusurile de galbenusuri.Albusurile se bat spuma.Separat galbenusurile se amesteca bine cu zaharul.

Se amesteca galbenusurile impreuna cu albusurile batute spuma.

Amestecam drojdia cu faina si o adaugam la compozitia de oua .

Piersicile le taiem felii si le dam prin faina.

Se pune compozitia  intr-o forma de briose si in fiecare forma punem peste compozitie cite o felie de piersica.

Dam la cuptorul incins in prealabil la 170 grade pentru circa 20 minute.

Cind sunt gata,se lasa sa se raceasca si se pudreaza cu zahar pudra

 

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Briose cu piersica 240239
retete culinare - Briose cu piersica 240240
retete culinare - Briose cu piersica 240241
retete culinare - Briose cu piersica 240242
retete culinare - Briose cu piersica 240243
retete culinare - Briose cu piersica 240244

COMENTARII (16)

Lau 1

27.06.2013, 14:08

Cris2711 1

27.06.2013, 14:57

m-am cam dat si eu la briose,nu ma prea omoram dupa ele

Emacristina 1

27.06.2013, 21:39

ce frumusele sunt

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D