Briose cu salam

de Zambareata in Aperitive / Garnituri, 26 Iun 2013 | 2695 vizualizari

 

Mie cand mi-e foame,atunci am chef sa gatesc,nu conteaza cat de greu sau usor e :)) Bine mai zice motanelul nostru ca atunci cand imi e foame sa imi fac un sendvis ca ori de la foame ori de la altceva mi s-a rasturnat tava cu briose,gata de pus in cuptor=)) Tremuram apoi de nervi si de foame cred=))E bine totusi ca a cazut tava in sus si am salvat compozitia :))o parte din ea:))

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 100 gr branza Feta
  • 200 gr salam
  • 200 ml smantana
  • 100 ml lapte
  • 250 gr faina
  • o lingurita praf de copt


Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu salam:

Amestecam ouale cu branza rasa,adaugam smantana,laptele si salamul taiat cubulete si amestecam bine,adaugam si faina amestecata cu praful de copt si omogenizam bine.Punem compozitia in formele pt briose in care am pus hartiute pt briose,punem 3/4 ca briosele vor creste in cuptor.Adaugam tava in cuptorul preincalzit pana se rumenesc frumos.

Pofta buna!!!

 

TIPS-URI

1

Inainte de a pune compozitia ungeti hartiutele cu ulei sa nu se lipeasca.

2

Inainte de a pune briosele in cuptor puteti presara si cascaval deasupra.

RETETA IN IMAGINI

Briose cu salam-0
Briose cu salam-1
Briose cu salam-2
Briose cu salam-3
Briose cu salam-4
Briose cu salam-5

COMENTARII (16)

Rocsi 1

26.06.2013, 21:35

Ce faine ti-au iesit chiar daca ai avut peripetii

Krystyan Trendy 1

05.11.2013, 11:00

mmm...minunate

DeliciidelaM 1

05.04.2016, 10:19

bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Terina cu cascaval si carne de pui

Terina cu...

ieri la 15:04

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

pe 06.12 la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

pe 06.12 la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

pe 06.12 la 19:41