Briose cu surprize

de lilik in Prajituri, 22 Noi 2012 | 1543 vizualizari

 

Cu toate ca suntem in post nu pot sa nu-i fac micutei mele ceva dulce,asa ca m-am pus pe treaba...i-am facut aceste minunate briose cu cacao si cu mijloc de ciocolata...

 

INGREDIENTE

  • 1 ou
  • 100 gr faina
  • 100 gr zahar
  • 125 gr iaurt natural
  • 50 ml ulei
  • esenta de rom
  • 1 praf de sare
  • 2 linguri cacao amara
  • 1 lingurita praf de copt
  • bilute de ciocolata.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu surprize:

Intr-un bol am amestecat toate ingredientele uscate(faina,cacao,zahar,praf de copt,un praf de sare) si in altul cele lichide(oul,uleiul,esenta de rom si iaurtul),apoi peste cele uscate punem cele lichide si omogenizam.

In formele pentru briose punem hartiutele si in hartiute punem compozitie,fara sa le umplem,iar in mijloc punem cate o biluta de ciocolata,pe care o apasam usor.

Procedam astfel pana terminam compozitia,apoi dam la cuptorul incins la 180° timp de 20-25 de minute circa(faceti testul cu scobitoarea).

Cand sunt gata le lasam sa se raceasca si le servim ca atare sau cu un val de zahar pudra.

 

TIPS-URI

1

din aceste ingrediente mi-au iesit 8 briose.

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Briose cu surprize 189583
retete culinare - Briose cu surprize 189585
retete culinare - Briose cu surprize 189587
retete culinare - Briose cu surprize 189590
retete culinare - Briose cu surprize 189591
retete culinare - Briose cu surprize 189592
retete culinare - Briose cu surprize 189593

COMENTARII (24)

Rocsi 1

22.11.2012, 21:48

Yamiii

MonaMimi 1

22.11.2012, 22:34

diana_k 1

26.11.2012, 09:15

delicioase

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Foietaj cu nucă și pastă de măceșe

Foietaj cu nucă...

ieri la 20:21

Mâncare de ciuperci pleurotus cu praz

Mâncare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55