BRIOSE CU ZMEURA

de Oana in Prajituri, 21 Iun 2009 | 5161 vizualizari

 

Foarte racoritoare si rapid de facut!

 

INGREDIENTE

  • 125g unt moale
  • 125 g zahar
  • 1 plic zahar vanilat
  • 2 oua
  • un iaurt mic
  • 150 g faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • un praf de sare
  • o cana mare cu zmeura
Portii: 16
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA BRIOSE CU ZMEURA:

Este acelasi procedeu ca la briosele cu caise, acelasi lucru l-am patit si cu ele, s-au latit pentru ca nu am avut tava speciala de briose...gustul, insa, e irezistibil :)


Se amesteca cu mixerul untul cu zaharul, zaharul vanilat si sarea pana se face spuma. Se adauga treptat ouale, apoi iaurtul. Se amesteca faina cu praful de copt si se cern deasupra, amestecandu-se cu o lingura de lemn.


Se umplu formele de briose, la circa doua treimi, se pune deasupra zmeurica (cat mai multa), apoi se coc 20-25 de minute, la foc mediu.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - BRIOSE CU ZMEURA 4702
retete culinare - BRIOSE CU ZMEURA 4703
retete culinare - BRIOSE CU ZMEURA 4704
retete culinare - BRIOSE CU ZMEURA 4705
retete culinare - BRIOSE CU ZMEURA 4706
retete culinare - BRIOSE CU ZMEURA 4707
retete culinare - BRIOSE CU ZMEURA 4708

COMENTARII (4)

ala_oancea 1

05.08.2009, 10:33

Ce frumusele sunt !

Oana 1

05.08.2009, 14:00

Mersi Ala! Nici acum nu mi-am luat tava de briose

elena1988 1

01.02.2011, 15:46

COMENTEAZA

Portia de lumina

Flamand si satul

Am fost şi azi la oraş, mai bine zis în orăşelul în care merg deseori cu problemele administrative inerente, locul în care, de voie, de nevoie, pentru că nu poţi pleca mai departe oricând, îţi faci şi cumpărăturile mai...

Cand soarele saruta marea

Vară, soare, nisip, valuri, umbrele şi şezlonguri, soarele sărută marea, toate sub un cer senin, brăzdat uneori doar de aeroplanul ce face reclamă la seminţe, un cadru arhicunoscut multora dintre cititori, un cadru care, aparent, n-ar...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Va rugam verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

TOP
utilizatori

11360 puncte

10740 puncte

Ina 7

7980 puncte

6390 puncte

5750 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cascaval de casa

de stefy_a 2

Cascaval de casa

ieri la 13:01

Parjoale de legume si branza

de Rux 9

Parjoale de...

pe 29.09 la 23:40

Cornulete a la `Adinuta San

Cornulete a la...

pe 29.09 la 18:19