Briose cu zmeura

de Andra_Constantinescu in Dulciuri, 15 Iul 2015 | 2356 vizualizari

 

Sunt niste briose tare pufoase, bune mai ales pentru rasfatul odraslelor.

 

INGREDIENTE

  • 80 g unt moale;
  • 130 g zahar;
  • doua oua;
  • 140 g smantana;
  • esenta de vanilie;
  • 1/2 plic praf de copt (5 g);
  • un praf de sare;
  • 150 g zmeura;
  • 200 g faina.
Portii: 11
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu zmeura:

Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi.

Se freaca untul cu zaharul cu o spatula de silicon. Se adauga ouale si se incorporeaza. Se adauga smantana, esenta si sarea si se omogenizeaza. 

Faina se amesteca cu praful de copt si se pune o lingura peste zmeura clatita cu apa si scursa, amestecand usor. Restul de faina se incorporeaza in aluat. Se adauga zmeura si se amesteca incet. Compozitia se pune in formele de briose unse cu ulei, care au fost asezate intr-o tava. Se introduc la cuptor pana cand se rumenesc frumos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu zmeura" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pudding de portocala cu toping si kiwi