Briose cu zucchini

de papabundetot in Aperitive / Garnituri, 23 Feb 2014 | 1242 vizualizari

 

Iubesc briosele dar pana astazi nu am mai facut briose aperitiv,doar dulci,provocarea a venit insa de la Ruxandra,cea care are blogul http://colectiadebriose.wordpress.com/ si care mereu posteaza fel de fel de briose atat dulci cat si sarate,asa ca…am zis sa incerc si eu sa vad ce va iesi :)

 

INGREDIENTE

  • Am folosit:
  • 2 buc zucchini
  • 1/2 buc carnat afumat
  • 2 oua
  • 375 gr faina
  • un praf de sare
  • harissa
  • turmenic
  • 100 ml ulei
  • 250 ml lapte
  • 1 plic praf de copt
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu zucchini:

Intr-un castron am pus cele 2 oua pe care le-am batut bine,am adaugat apoi condimentele,laptele,uleiul,faina si praful de copt.

Zucchini i-am spalat bine,si apoi i-am dat pe razatoarea mare,carnatul l-am taiat cubulete mici si apoi am incorporat si aceste ingrediente in briose.

In tava de briose am pus hartiutele de copt (se poate si fara daca nu aveti,dar ungeti bine tava) si apoi cate o lingura generoasa de compozitie.Le-am copt aproximativ 25 minute,dar depinde de cuptor,asa ca inainte de a le scoate,verificati cu scobitoarea. Mie mi-au iesit din toate aceste ingrediente 23 briose 

Pofta mare!

 

RETETA IN IMAGINI

Briose cu zucchini-0
Briose cu zucchini-1
Briose cu zucchini-2
Briose cu zucchini-3
Briose cu zucchini-4

COMENTARII (16)

Micutza Luana 1

23.02.2014, 20:36

bune

alilianaa 1

23.02.2014, 20:42

bune, bune

_Alina_ 1

25.02.2014, 10:47

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04