Briose de cacao cu glazura de ciocolata

de gaby_gabytza in Prajituri, 24 Ian 2013 | 3462 vizualizari

 

excelente cu o cafea

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 4 linguri zahar
  • 1 lingura jumatate cacao
  • 3 linguri faina
  • 3 linguri ulei
  • jumatate plic praf de copt
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • sare
  • Glazura
  • 1 lingura unt
  • 75 g ciocolata
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose de cacao cu glazura de ciocolata:

Separam albusurile de galbenusuri, batem albusurile spuma cu zahar si cu un praf de sare. Separat galbenusurile le amestecam cu uleiul, plicurile de zahar vanilat si cacaoa. Amestecam compozitia de galbenusuri cu albusurile batute spuma. Dupa adaugam faina amestecata cu praful de copt si amestecam bine toata compozitia. Luam formele de briose le umplem 3/4 si le dam la cuptor pana trece testul cu scobitoarea.

Intre timp pregatim glazura punand ciocolata cu untul la topit intr-o oala pe foc mic amestecand continuu pana se formeaza o crema. Dupa ce s-au racit briosele le adaugam glazura de ciocolata

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose de cacao cu glazura de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Prima Latte III rosu

- 800 lei
1699.99 lei
899.99 lei

COMENTARII (21)

Teo 1

24.01.2013, 21:54

frumoase si gustoase!cat despre ''profil''=
simbolul maternitatii!imi place !

gaby_gabytza 1

25.01.2013, 07:51

ms eduard

gaby_gabytza 1

25.01.2013, 07:51

ms teo esti o scumpa

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Briose cu struguri - de post