Briose de post cu bobite de rodie

de Valclaudia in Prajituri, 9 Noi 2014 | 1199 vizualizari

 

un desert usor si delicios

 

INGREDIENTE

  • 3 cani faina alba
  • 1 cana si jumatate de zahar
  • 3 linguri pudra de roscove
  • 1 plic praf de copt
  • 2 lingurite bicarbonat de sodiu
  • 1/4 lingurita sare
  • 2 cani apa
  • 1/2 cana ulei
  • 2 lingurite otet de mere
  • semintele de la 1 rodie
  • zahar pudra pentru decor
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose de post cu bobite de rodie:

Punem intr-un bol o jumatate cana de ulei si doua cani cu apa la temperatura camerei.

Intr-o cana stingem bicarbonatul si praful de copt in 2 lingurite otet de mere,punem un praf de sare,amestecam,apoi adaugam amestecul obtinut peste lichidul din bol.

Peste lichid punem zaharul, pudra de roscove si faina. Mixam totul foarte bine, adaugam semintele de rodie si umplem formele de briose cu amestecul obtinut.

Asezam formele pe tava cuptorului, dam tava la cuptor (preincalzit in prealabil) la 180 grade, functie coacere cu ventilatie. Briosele se coc in 30 minute dar inainte de a le scoate din cuptor facem testulcu scobitoarea.

Le lasam la racorit, le pudram cu zahar pudra si servim.

Pofta buna!

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Briose de post cu bobite de rodie 351442
retete culinare - Briose de post cu bobite de rodie 351443
retete culinare - Briose de post cu bobite de rodie 351444
retete culinare - Briose de post cu bobite de rodie 351445
retete culinare - Briose de post cu bobite de rodie 351446
retete culinare - Briose de post cu bobite de rodie 351447
retete culinare - Briose de post cu bobite de rodie 351448
retete culinare - Briose de post cu bobite de rodie 351449
retete culinare - Briose de post cu bobite de rodie 351450
retete culinare - Briose de post cu bobite de rodie 351451

COMENTARII (18)

elucubratiiculinare 1

10.11.2014, 18:03

perfecte

babi5 1

11.11.2014, 09:15

mirela0911 1

11.11.2014, 12:10

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!