Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
reteta am luato dintr-o revista
Intr-un bol mixam untul topit cu zaharul dupa care adaugam ouale batute separat. Mixam bine impreuna. Treptat adaugam cate o lingura de faina si mixam dupa fiecare pana se incorporeaza bine toata compozitia. La sfarsit adaugam laptele si esenta, praful de copt il amestecam cu 2-3 linguri de faina si il adaugam in compozitie. Mai mixam inca 2 -3 minute pana devine o compozitie pufoasa
Ungem formele de silicon cu unt moale (eu le-am uns ca era prima data cand le foloseam) .Umplem formele 3/4 cu aluat si dam la cuptor pana se rumenesc sau trece testul cu scobitoarea.
Optional ungem cu o glazura din o ciocolata topita cu o lingura de unt pe baie de aburi dupa care decoram briosele cu bombonele decorative deasupra.
Le putem servi si simple
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult