Briose din carne tocata

de Tabita _ in Mancaruri cu carne, 12 Iun 2013 | 10387 vizualizari

 

Ne-au placut mult aceste "briose". Reteta de la Cimpoies Elvira >:D

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne tocata
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 lingurita cimbru sau oregano uscat
  • 4 catei de usturoi
  • 200 g pasta de tomate
  • 100 g pesmet
  • 2 linguri mustar
  • 1/2 lingurita sare
  • piper
  • 4 oua
  • ulei pentru tapetat
Portii: 18
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose din carne tocata:

Ceapa se toaca marunt. Morcovul se da pe razatoarea mica. Usturoiul se piseaza.

Se pune uleiul de masline intr-o tigaie la incins. Se adauga ceapa, morcovul, usturoiul si oregano/cimbru si se calesc cateva minute.

Se da tigaia la o parte si se lasa sa se raceasca.

Se incinge cuptorul la 170° C (foc mediu).

Formele de briose se tapeteaza cu ulei.

Ouale se pun intr-un bol si se bat. Peste ele se adauga pesmetul, jumatate din pasta de tomate, carnea tocata, mustar, piper, sare si legumele calite. Se amesteca totul bine, cu mana, pana se obtine o compozitie omogena.

Compozitia se distribuie uniform in formele de copt, apoi se decoreaza cu restul de pasta de tomate si putin cimbru proaspat.

Se dau la cuptor pentru 30--40 de minute.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Se asezoneaza dupa gust.

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose din carne tocata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (34)

Rocsi 1

12.06.2013, 20:47

Foarte bune si gutoase

Tabita _ 1

12.06.2013, 20:53

Da, Mirela, sunt foarte bune!

Tabita _ 1

12.06.2013, 20:53

Multumesc Rocsi

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Reteta de briose sarate cu sunca si cascaval